#1 The Yce Cream Tag



Nu am fost tăguit de nimeni,dar am hotărât să răspund şi eu la aceste intrebări pentru a mă cunoaşte puţin mai bine.

1. Ingheţată cu aromă de unt de arahide. O serie pe care o vrei să o citeşti de mult timp, dar nu crezi că o vei face.
Seria la care mă voi referi în acest caz este Academia Vampirilor de Richelle Mead. Am citit primul volum, dar nu cred că voi continua seria deoarece nu prea mă atrage, deşi am auzit numai lucruri bune despre ea.


2. Îngheţată cu aromă de ciocolată. O carte pe care o poţi citi la nesfârşit. Cartea pe care am ales-o este Al cincelea val de Rick Yancey. Mă refer strict doar la primul volum , fiindcă am citit şi al doilea, Marea nesfârşită,  dar nu mi-a plăcut atât de mult ca primul. Dacă nu ştiţi nimic despre această carte , ei biine, am să fac un mic rezumat. Într-o lume distopică, unde rasa umana este in pericol din pricina sosirii extradereştrilor. Un grup de persoane, cele care au supravieţuit atacurilor extraderestre , luptă impotriva necunioscuţilor pentru a salva planeta. V-o recomand, i-am dat 5 steluţe din 5.




3.Îngheţată cu aromă de fistic. O carte cu o copertă verde. Am ales Harry Potter şi Camera Secretelor, noua ediţie de la editura Arthur. Nu cred ca nu a auzit vreunul din voi de Potter, să fim serioşi!
                                                                                                                                       






4. Îngheţată cu aromă de căpşune. O carte romantică, insă nu intensă, ci draguţă. Nu am citit cărţi romantice propriu-zis, dar cred ca aici merge cartea După ce ne-am întâlnit de Anna Todd. Sunt şi nişte scene erotice, dar din punctul meu de vedere nu sunt scârboase deloc. Cartea se citeşte repede, având în vedere că are aproximativ 600 de pagini. I-am dat 5 steluţe din 5 pe Goodreads.                                                  





5. Îngheţată cu aromă de lămâie. O carte cu un sfârşit acrişor. Pentru această aromă, nu am nicio carte

6. Îngheţată cu aromă de mentă. O carte pentru copii care ţi-a plăcut. Minunea de R.J. Palacio este o carte pentru copii care mi-a plăcut mult. I-am dat 5 steluţe din 5 pe Goodreads.









7..Îngheţată cu aromă de vanilie. O carte clasică favorită. Deşi nu mă aşteptam , mi-a plăcut foarte mult Baltagul de M. Sadoveanu. I-am dat 3 steluţe din 5 pe Goodreads.

Cam asta a fost, dacă va plăcut nu uitaţi să da-ţi un like, să ma urmariţi pe următoarele site-uri de socializare:

https://www.instagram.com/raul_stoyca/?hl=ro
http://ask.fm/SRaul_00
https://www.goodreads.com/user/show/58155444-stoicaraul09
Snapchat: sraul00

V-am pupat!

Comentarii