După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd | Recenzie

Recenzie - După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd  (After #3) 
Descriere: 

Tessa stie ca Hardin o iubeste si ca e in stare sa faca orice sa o protejeze. Dar intre a iubi pe cineva si a fi in stare sa-l pastrezi in viata ta e o mare diferenta. Insa acest cerc vicios de gelozie, crize de furie si iertare este istovitor. Tessa n-a mai avut sentimente atat de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sarutat-o atat de patimas... insa pasiunea care ii leaga pe amandoi merita toata suferinta? Dragostea era de ajuns sa-i tina impreuna. Dar daca Tessa isi va asculta acum inima, acesta va insemna oare... sfarsitul?


"Iubirea este de departe cea mai importantă emoție pe care o poate avea cineva. Chiar dacă este vorba de iubirea față de Dumnezeu sau de iubirea pentru un alt om, este cea mai puternică, incredibilă și copleșitoare experiență."

Părerea mea:

Nu eram sigur când să mă apuc de volumul 3 din After pentru că e foarte gros ( 850 de pagini ști ce zic), dar am zis că oricum se citește ușor va merge repede lectura. L-am citit într-o săptămână, in weekend am devorat 400 de pagini deoarece eram atât de entuziasmat de acțiune încât mi-am spus că trebuie să-l termin  imediat de citit.

Chiar nu credeam că voi ajunge să fiu disperat după seria asta. E pur și simplu genială! Am avut câteva zile puțintel mai grele, iar cartea m-a ajutat să uit de greutățile vieții cotidiene adolescentine. Eram mereu cu gândul la Tessa și Hardin, am ajuns să-i venerez pe amândoi, pe bune! 

Următorul volum l-aş citi acum, dar vreau să iau o pauză de la seria asta. Pur și simplu mă omoară amândoi! Mă omoară toată seria, la propriu! 

Dacă nu știți dacă să mai continuați seria sau nu, citiți volumul ăsta, defapt citiți toată seria! Anna Todd devine una dintre autoarele mele preferate, mai ales după ce am citit volumul ăsta.

"Tu esti drumul meu, Tess."

Personaje:

Hardin e foarte enervant, dar sunt mândru de el pentru că vrea să se schimbe pentru Tessa. Că tot am pomenit de ea, aceasta mă surprinde într-un mod foarte plăcut. Față de primul volum, aici avem o altă Tessa.  

Kimberly e o femeie sufletistă și drăguță. Nu credeam că o va accepta pe Tessa, oups! era să mă scape tastatura pe dinainte și vă dădeam un spoiler. Promit să nu mai fac asta! Măcar v-am stârnit curiozitatea, nu? Veți vedea ce a făcut Tessa și de ce are nevoie de ajutorul lui Kimberly.


" Vocea ei mă îmbată mai rău decât orice vim pe care l-aș consuma."
Acțiune:

Romanul debutează in momentul in care Tessa se întâlnește cu o persoană importantă din viața ei, care nu a fost alături de ea în copilărie, citiți volumul și aflați cine e.

E imprevizibilă acțiunea, nu m-am așteptat la atât suspans și atâtea răsturnări de situație.


"Tu întotdeauna vezi lumina din mine"

Puncte tari:

Pe lângă faptul că romanul e erotic, ceea cel face și mai atrăgător pentru publicul tânăr, e o poveste de dragoste diferită față de altele din cărți. 

Stilul Annei și ideile sale concepute pentru scrierea întregii serii sunt excepționale. Mi se par originale, mai ales că nu te bombardează cu o grămadă de detalii făcând-o greu de citit


"Oare chiar imi doresc s-o amestec pe ea - viitorul meu potențial, singura șansă la un viitor frumos - cu trecutul meu bestemat?"

Rating:

☆☆☆☆☆


Comentarii